DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Ny uddannelsesmodel for basketballtrænere i Danmark

Basketball i Danmark får et løft med lanceringen af vores nye uddannelsesmodel for basketballtrænere. Formålet er at styrke trænernes kompetencer og skabe inspirerende træningsmiljøer i klubberne. Vores uddannelser er baseret på det ‘Aldersrelaterede TræningsKoncept’ (ATK), som beskrevet i ATK-bogen.

Uddannelserne er opbygget af to niveauer, hvor andet niveau er opdelt i to spor:

ATK Niveau 1

‘Ny Som Træner’ er et kursus, der giver dig en grundlæggende forståelse af ATK-begrebet. Du vil blive introduceret til nøgleaspekterne i ATK-bogen, skræddersyet til nye trænere eller deltagere. Fokusområder inkluderer teknisk og taktisk træning samt opbygning af motiverende træningsmiljøer.

ATK Niveau 2

  • Børnetrænerkurset henvender sig til trænere, der ønsker at skabe inspirerende træning for børn op til 12 år. Vi vil udforske non-lineær pædagogik og den italienske minibasket-metode for at udvikle glade og selvstændige spillere.
  • Ungdom og Talent-kurset er designet til trænere, der arbejder med unge spillere fra 12 år og opefter. Her vil du blive udfordret til at analysere din trænerpraksis for at skabe motiverende træningsmiljøer og udvikle dygtige ungdomsspillere.

Hold øje med vores hjemmeside for løbende opdateringer om kommende kurser. Og husk at sætte datoerne d. 31/8 og 1/9 i din kalender, hvor kurser afholdes flere steder i landet. Det bliver en fantastisk mulighed for læring og endnu mere udvikling af dig som træner!

Tilmeld dig via linket her

Flere
nyheder

Scroll to Top