DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Træningskoncepter

Aktiv på flere niveauer

Følg med her for opdateret og relevant information om træningskoncepter

FITNESS BASKETBALL

Træn effektivt. Dyrk fitnessbasket, og kom i form med en kombination af basketball og fitnessøvelser.

Tag en basketball med ind i fitnessverdenen, og få en træningsform som er sjovere og mere udfordrende.
Fitnessbasket er træning med fart og variation. Det er konditions-, styrke- og udholdenhedstræning. Du bliver stærkere i ben, arme, core og bryst, og du kommer til at træne eksplosivitet og acceleration. Vores mål er at få dig i god form. Uanset om du vil være bedre på basketballbanen eller går efter at forbrænde nogle kalorier, mens dine børn dyrker idræt.
 
Tag fat i din lokale klub, og tjek om de har fitnessbasket på programmet. Hvis ikke, så opfordr dem til at få det, eller kontakt os for at få hjælp til at komme i gang.

NANOBASKET

Skab et sjovt og udfordrende læringsmiljø med et NANO-Basket forløb!

NANO Basket er Danmarks Basketball Forbunds og DGI´s tilbud til medlemsklubber og børnehaver, om et sjovt basketball forløb for børn i alderen 3-6 år.


NANO-Basket konceptet er muligheden for at introducere basketball på en måde hvor leg og motorik går hånd i hånd. De teknisk udfordrende facetter er taget ud, og erstattet med en legende tilgang.

Boldtypen en anden og kurvehøjden tilpasset alderen. Alt det giver det enkelte barn en større følelse af succes, og det bliver lettere at motivere barnet til at tro på egne evner.

Gennem et samarbejde med eksempelvis den lokale børnehave, er det meningen at man afholder forløbet over en 3 ugers periode. Det er vigtigt at den lokale klub er synlig under forløbet, så klubben kan motivere børnene til at forsætte i basketballklubben efter forløbets afslutning.

NANO-Basket er prioriteret højt af DBBF og DGI basket. Vi tror på at man ved en koncentreret indsats kan få et stort udbytte af et samarbejde med DBBF, DGI, den lokale klub og de lokale institutioner.

DBBF og DGI vil gerne være med til at tilrettelægge forløb der passer til jer. Derfor inviterer vi alle basketballklubber og institutioner med børn i alderen 3-6 år der har interesse i NANO-Basket, til at tage kontakt til:

Thomas Johansen ( tjs@basket.dk )

Download inspirations- og øvelsehæfte

Du kan downloade DGI’s store inspirations- og øvelseshæfte til Nano Basketball gratis ved at klikke på linket nedenfor:

Hæftet er udviklet af DGI Basketball til trænere.

Foreningskontakter:

Udviklingskonsulent Øst
Tlf.: +45 24 97 01 36
E-mail: soc@basket.dk
Klubudvikling i ØstDanmark og ansvarlig for projekt "Væk fra ventelisten & ind på banen"
Udviklingschef
Tlf.: +45 31 18 67 93
E-mail: tjs@basket.dk
Ansvarlig for udviklingsområdet og dets konsulenter samt politiske udvalg, samt DGI basketball. Arbejder også med klubudvikling og besøger gerne klubberne.
Scroll to Top