DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

3x3 Qualifier Tour

Program & tilmelding

Herunder kan du se programmet og tilmelde jeres hold til et eller flere stævner ved at trykke på linket ved hver begivenhed:

5. maj Frederiksberg, ved Bülowsvejhallen/skolen
12. maj Svendborg, Svendborg Gymnasium
19. maj Valby, ved Valbyhallen (indendørs) 
1. juni Aarhus, Vejlby Risskovcentret (indendørs) hal 3+4
7.-8. juni, København (DM seniorer), Superkilen Park ved Nørrebrohallen 
15. juni Aalborg, Aalborg havnefront

Hvad er 3x3 Qualifier Tour?

Danmarks Basketball-Forbund bygger op imod FIBA 3×3 Europe Cup Qualifier, som afvikles ved Nørrebrohallen den 7.-8. juni 2024. Der udbydes seks 3×3-stævner afviklet geografisk fordelt over hele landet her i forsommeren. Vi skyder det hele i gang den 5. maj på Frederiksberg og slutter i Aalborg den 15. juni. Det er muligt at deltage med hold i følgende kategorier U9, U11, U13, U15, U17 og senior fordelt på herrer/drenge og kvinder/piger. 

Der er ikke krav om, at spillerne skal stille op for samme klub, og samme hold kan godt deltage i flere stævner.

Ungdomsturneringerne (U9-U17) henvender sig til breddesegmentet og afvikles som selvstændige stævner. De fire første seniorturneringer er kvalifikationsstævner om Danmarksmesterskabet i 3×3 for herrer og kvinder. DM-finalerne afvikles den 7.-8. juni ved Nørrebrohallen i København. Turneringen i Aalborg er ikke kvalifikationsgivende, men afvikles ligesom ungdomsturneringerne som et særskilt stævne. 

Vinderne af turneringen på Frederiksberg, i Svendborg, Valby og Aarhus kvalificerer sig og bliver seedet til DM-finalerne den 7.-8. Juni i København. Som udgangspunkt er der plads til otte hold i hver kategori, såfremt enkelte kategorier er mindre eller ikke afvikles, vil andre kategorier kunne have flere hold med. Såfremt en turnering overbookes vil de sidst tilmeldte hold selvfølgelig få refunderet deltagergebyret. 

Pris er 200,- pr. deltagende hold, uanset alder og køn. 

Vi forventer, at holdene spiller fire til fem kampe i løbet af dagen. Starttidspunktet afhænger af antal tilmeldte hold. DBBF sørger for dommer, officials, supervisor samt mindre præmier til stævnerne. 

VIGTIGT 

Inden du tilmelder dit hold skal alle spillere registreres på FIBA’s hjemmeside her, hvis I ikke har en 3×3-profil allerede.

Husk, spilleren skal bekræfte sin e-mail ved registrering. Registrering skal KUN ske én gang. Tilmeldingen af hold kan ikke udfyldes uden spillerprofilnavne og e-mails. 

Stævnerne afvikles efter FIBA’s 3×3 regler, dvs. ikke DBBF’s regler omkring aldersdispensationer med mere. Det betyder, at den ældste spiller på holdet definerer kategorien, holdet skal tilmelde sig i. 

DEADLINE for tilmelding er mandag kl. 23.59 inden weekendens stævne. Eksempelvis er tilmeldingsfristen for det første stævne på Frederiksberg mandag den 29. april.

Scroll to Top