DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Dansk succes i USA: Frida Formann avancerer i March Madness med Colorado

Det danske basketballhåb Frida Formann har fanget rampelyset i USA’s legendariske college basketball-turnering March Madness – et intenst knock-out slutspil for de bedste college basketballhold i USA, hvor vinderen kåres som det nationale mesterskabshold.

For den danske landsholdsguard markerer dette års March Madness hendes sidste playoff som collegespiller. Formann, der repræsenterer Colorado University, har gennem sæsonen imponeret med sit talentfyldte spil og dygtige skud, hvor hun tangerede skolerekorden for flest trepointsscoringer, da hun nåede op på 257 ramte skud fra distancen. Rammer hun bare én trepointsscoring mere, vil hun have rekorden alene.

I gårsdagens kamp mod Kansas State, der spillede foran et tændt hjemmepublikum, blev det ikke til en trepointsscoring, men Formann noterede sig for ni point, tre rebounds og tre steals i udebanesejren over Kansas State, der spillede på hjemmebane.

Holdet har dermed avanceret til næste runde af March Madness, der også kaldes “Sweet Sixteen”. Det er andet år i streg, at Colorado når frem til Sweet Sixtenn, hvor de sidste år tabte med 87-77 til Iowa. Netop Iowa kan blive modstanderen igen år, hvis de slår West Virginia i en kamp, som afgøres senere i dag.

Frida Formann og resten af Colorado Buffalos spiller deres næste kamp 30. marts, og kampen kan streames live på dette link. 

Flere
nyheder

Scroll to Top