DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Turneringen 2021 genoptages ikke

Der bliver ingen regulære turneringer inden sommerferien, men DBBF stiller med dommere til træningskampe og hjælper med at afvikle 3×3.

Det meddeler turneringsudvalget i følgende:

Efter Folketinget har udmeldt deadlines for foråret for indendørsidræt, har turneringsudvalget torsdag aften afholdt et hastemøde for en ekstra gang at drøfte en evt. afvikling af kampe i foråret.

Turneringsudvalget havde tidligere fastsat og udsendt en deadline for indendørs åbning, som hed 10. april.
Folketingets beslutning om først at åbne den 21. april for pt. endnu ikke definerede idrætter, og desuden kun for unge under 18, har medført at DBBF´s Turneringsudvalg ikke længere mener det er muligt at afvikle dele af den resterende turnering.

Da man under alle omstændigheder vil have en 3 ugers optræningsperiode inden opstart af turneringskampe, er vinduet til at afvikle kampe blevet meget lille inden skolernes sommerferie. Derudover forudser vi samtidigt problemer med at hallerne mange steder er booket til f.eks. test- eller vaccineaktivitet. Vi kan også nemt risikere problemer med lokale akutte nedlukninger med meget kort frist.

Det er derfor med stor beklagelse at DBBF´s Turneringsudvalg har besluttet at aflyse samtlige rækker som DBBF organiserer pr.dags dato.

Undtaget er Landspokalfinalerne for Herrer & Damer, Basketligaen og Dameligaen, som afvikles som forventet, da disse henhører under undtagelsen om eliteidræt.

Jf. tidligere udmelding betyder dette at der ikke kåres rækkevindere, pokalvindere og danmarksmestre i ungdom, divisionspokalvindere, og der er ej heller nogen op/nedrykning i rækkerne.

Skulle der være hold som ønsker ekstraordinært at rykke op eller ned til næste sæson, skal klubben fremsende en ansøgning senest sammen med tilmeldingen til den kommende sæson.

Hvad gør vi så nu?

DBBF vil gerne understøtte DBBF´s klubber og de mange hold som går i gang med at træne indendørs tidligst den 21. april. Derfor kan klubber kontakte domadm@basket.dk og bestille dommere til træningskampe, med afviklingsdato senest 3 uger efter at hallerne er genåbnet og frem til skolernes sommerferie. Dommere påsættes og afregnes af DBBF uden omkostninger for klubberne.

Turneringsudvalget og 3X3-udvalget arbejder sammen med administrationen på efter påske at kunne tilbyde 3X3-aktivitet i de større byer i Danmark, København, Odense og Aarhus.

Dette er et ekstra tiltag til aktivitet udover de klubber som allerede nu måtte planlægge 3X3-stævner lokalt.
Der vil snarest komme info ud om disse aktiviteter til klubbernes turneringsledere og de trænere som er registreret i MVPAPP. Skulle vi kunne komme indendørs i løbet af maj/start juni kan 3×3-aktiviteter også placeres indendørs, men primært satses p.t. på at organisere aktivitet udendørs.

Turneringsadministrationen begynder desuden nu at lægge fokus på næste sæson og forbereder tilmelding til turneringen 2021/22. Vi håber alle, at vi kan få en meget mere normal sæson i 2021/2022.

Vi kan kun beklage at vi ikke kan afvikle de mange planlagte kampe og aktiviteter som vi og i havde regnet med, men håber at vi næste sæson kan være med til at gøre det til den bedste og mest savnede basketballsæson nogensinde.

For DBBF´s Turneringsudvalg
Rune Ressel Larsen
Sportscoordinator

Flere
nyheder

Scroll to Top