DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

To danske u-landsholdsspillere udtaget til Women’s Basketball Without Borders

Det er en travl, men spændende sommer for Olivia Lutterodt og Cille Petersen, der netop har overstået både De Nordiske Mesterskaber og efterfølgende B-EM i Skopje, hvor Danmark blev nummer 14.

Nu er de to danskere blevet udvalgt til at deltage i den første udgave af Women’s Basketball Without Borders Global camp, som bliver arrangeret af NBA og FIBA. Her skal de Lutterodt og Petersen træne med en række af klodens største basketballtalenter i Las Vegas fra 14. til 16. juli, hvor der også afholdes WNBA All-Star Weekend.

Danmarks Basketball Forbund fangede Olivia Lutterodt til en snak inden afrejsen.

– Jeg er spændt, og jeg glæder mig super meget til at deltage i campen. Det er en fed mulighed, som jeg er taknemmelig for at have fået.

Det er første gang, at NBA og FIBA er gået sammen om at afholde Basketball Without Borders for kvinder, og de to danskere skriver dermed også dansk historie som de første deltagende.

– Det er selvfølgelig lidt specielt at være de første, og jeg er stolt over at få lov til at repræsentere Danmark ved så stort et event. Selvom vi er de første, håber jeg på, at flere danske piger kan få den samme oplevelse i fremtiden.

Den danske U18-kvindelandsholdsspiller glæder sig særligt til at mærke niveauet og håber på, at oplevelsen kan øge hendes fremadrettede motivation.

– Det bliver fedt at spille med de bedste og få nogle bekendtskaber rundt omkring i verden. Jeg ser det som en god mulighed for at mærke niveauet i toppen og en lærerig oplevelse.

– Jeg er sikker på, at oplevelsen kommer til at booste min motivation og inspirere mig fremover. Måske kan det også sætte gang i nogle tanker om drømme for fremtiden, hvilket jeg vil arbejde imod.

Flere
nyheder

Scroll to Top