DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

DBBF ansætter Ulla Pedersen som ny projektleder for 3×3
DBBF har ansat Ulla Pedersen som projektleder for 3×3 EM i København. Ulla kommer til jobbet med stor erfaring fra internationale sportsbegivenheder. I de seneste fire år har Ulla stået i spidsen for tre internationale kano og kajak events (VM 2021 i sprint, EM 2022 i maraton & VM 2023 i maraton).
– Jobbet som eventmanager for 3×3 fandt jeg super interessant. Først og fremmest, så er jeg event-nørd, der er vild med store sportsevent. Jeg er sikker på, at EM i 3×3 bliver et fantastisk event, både fordi basketball er en yderst seværdig sport, men det er også en stor sport i verden, og så har medlemsvæksten også været stor i Danmark i de senere år.
– Sidst men ikke mindst, så er prikken over i’et, at Københavns Kommune går ind i 3×3 med ekstra midler til sideaktiviteter med temaet: Street Days, som hænger super godt sammen med 3×3. Så sammenlagt bliver det en helt fantastisk event at få lov til at stå i spidsen for, siger Ulla Pedersen.
Det er første gang, at Danmark skal være vært for en stor international basketballslutrunde. I 2024 vil København i starten af sommeren være vært for en kvalifikationsturnering til EM i september 2024, mens København bliver vært for EM-slutrunden i 2025.
Dermed får København to muligheder for at vise, at Danmark kan huse slutrunder af denne størrelse. Håbet er derfor, at Street Days vil blive en folkefest med fulde tribuner.
– Hvis EM i 3×3 skal blive en succes, er det vigtigste element, at alle samarbejdspartnerne løfter i flok. Der er mange interessenter i dette event, og de kan alle en masse alene, men hvis det lykkedes at få alle til at arbejde sammen og lige give den en ekstra skalle sammen med en stor flok af frivillige, så bliver eventet helt fantastisk, og så skal alle målene nok blive opfyldt.
Ulla starter i stillingen 1. oktober 2023.

Flere
nyheder

Scroll to Top