DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Steen Guido er ny talentansvarlig i DBBF

DBBF’s Talent- og Eliteafdeling har fået ny talentansvarlig i Steen Guido, der gennem mange år har været involveret i talentarbejdet i dansk basketball. Han kommer fra en stilling på talentområdet i Danmarks største basketballklub, Falcon.

Steen Guido tiltræder 1. september som ny talentansvarlig i Danmarks Basketball Forbund. Han kommer fra en stilling som sportschef i Danmarks største basketballklub, Falcon. Guido har tidligere beklædt flere poster i DBBF, blandt andet sportschefrollen, men har været meget afklaret og eksplicit i ansættelsesprocessen om, at det er talentudviklingen, han ønsker at arbejde med.

“Jeg føler mig utroligt privilegeret over at kunne kaste al min energi ind i DBBFs talentarbejde”, siger Steen Guido. “Der er masser at tage fat på, både på og uden for ungdomslandsholdene, som jo altid har været min store passion. Jeg glæder mig også meget til at indgå i arbejdet med trænerudviklingen og at komme endnu tættere på talentudviklingen i klubberne”.

Den nye talentansvarlige er valgt ud fra et stærkt ansøgerfelt, og processen bestod af tre runder samtaler, hvor Guidos kendskab til dansk basketball og passion og erfaring med talentudvikling viste sig afgørende.

“Vi har ansat Steen Guido, fordi han på mange måder passede optimalt ind rollen”, siger DBBF’s direktør Sebastian Brydegaard. “Steen kommer med et stort netværk, stor basketballindsigt og vil, grundet sin store erfaring og indblik i forbundet, kunne biddrage fra dag et.”

Steen Guido har som træner været med til at udvikle en række af de store danske talenter og etablerede landsholdsspillere og har som ungdomslandstræner to gange rykket de danske landshold op i A-Divisionen. Han tiltræder 1. september.

Flere
nyheder

Scroll to Top