DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

DBBF søger talentansvarlig, der brænder for udvikling

Udvikling, udvikling, udvikling. Er du drevet af en indre udviklingskraft, som bare tvinger dig til konstant at udforske og afsøge udviklingspotentialer i mennesker samt organisationer, og brænder du samtidig for skabe talentmiljøer og basketballspillere i verdensklasse, så er denne stilling definitivt noget for dig!

Baggrund
DBBF har gennem de seneste år gennemgået en fantastisk medlemsvækst, blev i 2018 kåret til Årets Idrætsforbund og toppede i Coronaåret 2020 med at tilføje endnu 11% flere medlemmer, så vi nu er ca. 60% flere end i 2013.

På toppen af medlemsvæksten, markerer basketball sig på alle fronter; individuelt, klubber og landshold. Vi har spillere, der præsterer og er synlige på den internationale scene, ungdomslandsholdene leverer flotte resultater på europæisk niveau og de to seniorhold er begge placeret i øverste konkurrencelag og har senest høstet imponerende resultater, som har givet international genlyd. Vi tør godt påstå, at det går godt i dansk basketball.

Med vækst og succes kommer også nye muligheder, og vi ønsker at skabe en endnu tydeligere profil på det sportslige område. Potentialet er enormt og er du profilen, som får energi af at udforske, udvikle og udnytte mulighederne i et inspirerende miljø, så er her en fantastisk chance for at påvirke udviklingen af dansk basketball.

Stillingen
Som vores nye talentansvarlig vil du først og fremmest være overordnet ansvarlig for driften og udviklingen af vores ungdomslandsholdsprogram, men vil blive flankeret af sportskoordinatoren, som vil understøtte den koordinative del og til dels være aktiv i hallerne. Dette inkluderer ledelsesansvar for ungdomslandstrænerne samt optimering af sammenhængskraften i vores talentudvikling og talentudviklingsinitiativer. Du vil desuden spille en central rolle i samarbejdet med landets mange talent-/elitemiljøer, hvor du vil agere sparringspartner samt forestå udviklingsaktiviteter.

De vigtigste opgaver er således, at:

  • Drive og videreudvikle vores ungdomsudviklingsprogram
  • Rekruttere, lede og udvikle de enkelte ungdomslandstrænere og ungdomslandstrænerteamet som helhed.
  • Drive scouting, selekterings- og rekrutteringsprocesserne omkring ungdomslandsholdene.
  • Agere faglig og strategisk samarbejdspartner for sportschefen.
  • Bistå udviklingen af samt være ansvarlig for dele af processen omkring udvikling af Den Røde Tråd, Aldersrelaterede Træningskoncept, akademicertificering mv.
  • Videreudvikle samarbejdet med samt agere sparringspartner for landets talent-/elitemiljøer.
  • Drive, gennemføre og videreudvikle spiller-, træner- og klubudviklingsaktiviteter.


Kandidaten
Vi søger en ambitiøs og loyal teamplayer med anførerevner eller -potentiale samt med modet og evnerne til at sætte sin viden på spil i ambitionen om at videreudvikle dansk basketball. Som person er du imødekommende og lyttende, men samtidig inspirerende og motiverende. Din passion for udvikling og samarbejde skinner igennem, således både kollegaer og klubber, interessenter mv. brænder for at få dig på besøg og stimulere/inspirere deres indsats og udvikling. Du skal således både evne og været motiveret for at gennemføre fagligt og ledelsesmæssigt stimulerende udviklingsinitiativer, som kan inkludere alt fra trænerkurser til oplæg på halgulvet og i bestyrelseslokalet.

Som talentansvarlig vil du være sportschefens vigtigste administrative sparringspartner omkring den faglige- og strategiske videreudvikling af vores talent-/eliteprogram. Det forventes derfor, at du har en høj basketballfaglighed samt at du evner at se innovative løsningsmuligheder fremfor begrænsninger. Som leder af ungdomslandstrænerne er du inspirerende, inkluderende og kan sætte retningen, men evner samtidig at begå dig i øjenhøjde med både trænere, klubber mv.

Som medarbejdergruppe er vi kendetegnet ved engagement, nysgerrighed og et stærkt fællesskab. Vi går på arbejde for at gøre vores bedste for medlemmerne, klubberne og dansk basketball mere generelt, og gør det ud fra en tankegang om, at stilstand er tilbagegang, hvorfor udviklingen af os selv, vores organisation og vores indsatser er essentielt. Det er derfor vigtigt, at du kan genkende dig selv i forbundets værdier og kan se dig selv trives i et ambitiøst miljø, hvor vi rummer forskellighed og respekterer faglige uenigheder som et middel til at flytte os selv og dansk basketball.

Værdier:
Respekt – Fællesskab – Ansvar – Konkurrence – Engagement

Vision
”Vi vil være flere, bedre og mere kendt både lokalt og nationalt”

Arbejdssted
Vores primære kontor er lokaliseret i Idrættens Hus, Brøndby, men vi har også et mindre kontor i Århus samt en kontorplads i Svendborg, som støtter op omkring driften i vest. Vi søger en talentansvarlig med base på kontoret i Brøndby, da det er her, at den primære drift foregår, men for den rette kandidat kan vi kan være åbne for en delvis lokalisering på et af vores andre kontorer.

Vi kan tilbyde dig
En spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads med en god atmosfære og kompetente kolleger, hvor arbejdsopgaverne er udfordrende og alsidige, og hvor humor og faglig ansvarlighed trives godt sammen.

Varierende arbejdstider må forventes og ansættelsesvilkår forhandles i forbindelse med ansættelsen.

Ansættelsesproces
Du bedes sende dit målrettede CV samt motivation til sbb@basket.dk.

Der er deadline for ansøgninger d. 22.07 2021, men fra den 15.07 2021 vil ansøgningerne blive behandlet løbende.

Opstartsdato snarest muligt og senest 01.09 2021.

Yderligere spørgsmål kan stilles til direktør Sebastian Brydegaard på tlf. +45 2425 0027.

Flere
nyheder

Scroll to Top