DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Jakob Dehn er ansat som ny eliteansvarlig i DBBF

Danmarks Basketball Forbunds talent- og eliteafdeling har nu fået ny eliteansvarlig i Jakob Dehn, der kommer med en baggrund fra Solrød som spiller og træner på eliteniveau.

Jakob fortæller:

“Det, at komme til at arbejde med eliteområdet i DBBF er et drømmejob for mig, efter at have tilbragt uanede mængder af tid i haller samt at have brugt en masse tid på at uddanne mig inden for idrætspsykologi samt elite- og performancemiljøer. Dansk basketball er inde i en rivende udvikling på mange områder, og jeg er meget bevidst om – og fuld af respekt for de mennesker, som til dagligt lægger deres blod, sved og tårer i sporten i hele landet. Derfor kommer jeg ind i det her job med ydmyghed, men samtidig også med fuld fart og ambitioner, og et brændende ønske om, at vi fortsat skal fremad som et samlet Basketballdanmark. Min dør er altid åben, og jeg står på mål for at være nysgerrig og arbejde på tværs af organisationer og fællesskaber, for at vi kan udvikle os mest muligt sammen. Jeg glæder mig helt vildt til at sætte barren højt og at tage arbejdshandskerne på.”    

Jakob har en erhvervsbaggrund som lærer og underviser gennem 10 år med en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi. Jakob har endvidere rettet sit speciale imod sammenhængskraft i elitesport og kan med den baggrund bidrage til elitearbejde i forbundet.

Jakob er ansat på baggrund af et stærkt ansøgerfelt hvor processen bestod af 3 samtalerunder. Jakobs arbejde med brede erfaring som træner samt hans teoretiske og uddannelsesmæssige baggrund var afgørende for at han blev valgt til stillingen.

”Jakob har en stor indsigt i spillerudvikling og talentmiljøer både fra et teoretisk og praksisnært perspektiv. Han er både ambitiøs og målrettet, men også meget samarbejdssøgende og løsningsorienteret, så han har fra starten givet et rigtig godt indtryk. Hans drive og engagement for at arbejde med basketball på eliteniveau har skinnet igennem fra første samtale og på den måde oplever vi ham som den helt rigtige til stillingen” udtaler direktør Sebastian Brydegaard.

Jakob Dehn vil i sit daglige arbejde skulle arbejde tæt sammen med forbundets talentansvarlige, Steen Guido, i den fremtidige udvikling af forbundets elitearbejde på ungdoms- og seniorsiden. 

Flere
nyheder

Scroll to Top