Søg
0
0

Overblik: Sådan endte Final 4-finalerne

I 1. Division skulle Horsens 2 møde sidste sæsons vindere fra Falcon, og der var lagt op til et brag af en kamp mellem vinderne af 1. Division Vest og Øst i finalen.

Og kampen blev et sandt finalebrag, hvor de to hold førte på skift. Horsens 2 førte ved pausen 37-42, men Falcon kom stærkere ud til anden halvleg og gik ind til sidste periode med en føring på 64-53.

Horsens 2 lagde sig ikke ned uden kamp og skabte spænding i opgøret med en reducering til 69-67. Falcon var ikke interesseret i at gøre opgøret spændende, og med et gearskifte fik de kørt sejren i hus på 88-69. Den tidligere landsholdsspiller Christian Benzon blev kåret til Finals MVP.

Hvidovre snuppede bronzemedaljerne med en sejr på 88-65 over hjemmebaneholdet Vejen.

Høbas vinder The Double
Pokalvinderne fra Høbas fortsatte dominansen i 1. Division og gik for anden sæson i streg ubesejret gennem sæsonen. I finalen blev Viby besejret med 80-49, og Sara Pedersen blev topscorer med 19 point for vinderne.

I bronzekampen tørnede CBS og Lemvig sammen med, og her endte det også med en sjællandsk sejr på 65-44.

To vindere i 2. Division Herrer
I 2. Division blev der kåret to vindere, én i vest og én i øst. I vest-finalen stod AGF overfor Randers 2. AGF dominerede hele opgøret og vandt sikkert 93-73. Alexander Hoffmann Bech blev topscorer med 29 point.

Aabyhøj vandt bronzekampen med 76-67 mod afbudsramte AGF 2, der kun kunne stille op med fem mand til kampen.

I øst-finalen var der mere spænding i opgøret mellem Stevnsgade 2 og Hovedstadens BBF. Finalen bølgede frem og tilbage, men til slut fik Stevnsgade 2 guldmedaljerne om halsen. Alexander Birketoft blev topscorer med 20 point.

I øst var der også stor spænding i bronzekampen, hvor Ishøj Flamme vandt 74-73 over BMS Herlev.

DTU viste klasseforskel
I 2. Division Øst stod Broernes overfor DTU i finalen. Det blev en tæt kamp frem til slutningen af anden periode, hvor DTU førte med 22-19. Herfra gik Broernes helt i stå og pludselig var DTU foran 43-23. Kampen endte med en sikker sejr på 50-29 til DTU. B3B fik bronzemedaljerne.

Tættere var det i Serie 1 Vest, hvor Skovbakken 2 mødte DSIO 2. Her førte DSIO 2 opgøret med 11 point i fjerde periode, men et godt run fra Skovbakken sikrede dem sejren på 50-48.

Ny finale på vej i 3. Division
Glæden varede ikke længe i Holbæk, der ellers gik i finalen med en sejr over CPH Cannons. I finalen slog de tilmed Brønshøj, men efterfølgende viste det sig, at Holbæk havde brugt en ulovlig spiller i begge opgør.

Derfor skal der spilles en ny finale mellem Brønshøj og CPH Cannons i 3. Division Øst.

I 3. Division Vest-finalen skulle Aalborg 2 og Odense 2 i aktion. Fynboerne havde blandt andet den tidligere skarpskytte fra Svendborg Rabbits Niels Degn Andersen på holdkortet.

Odense 2 førte det meste af opgøret, og de kunne gå ind til sidste periode med en føring på 46-48. Nordjyderne var dog stærkest i fjerde periode, og derfor kunne de gå fra finalen med guldet efter en sejr på 69-58.

Vejle Basketball Klub snuppede bronzen efter en sejr på 87-78 over Hadsten.

Stenhus-drengene sejrede på hjemmebane i U19-rækken
I herrefinalen i U19-rækken tog Stenhus imod SISU, og efter en tæt kamp vandt Stenhus til sidst over SISU med 78-67. Gustav Blauenfeldt og Gustav Winther blev delte topscorere med 21 point. I bronzekampen blev det til en sikker Falcon-sejr over Aarhus Bears med cifrene 97-64.

I kvindernes finale stod BMS Herlev overfor BK Amager og efter en tæt kamp, kunne BK Amager trække sig sejrrigt ud med en sejr på 65-58. Karoline Lundin blev topscorer med 27 point. SISU vandt bronze med en sejr på 63-50 over Falcon.

Falcon vandt og tabte i Bülowsvejhallen
I U17-rækken blev hjemmebanefordelen også udnyttet på herresiden, hvor Falcon tog imod Efterskolen Ved Nyborg. Det blev en tæt kamp, og EVN skabte spænding med en trepointsscoring til 66-62, men Falcon endte med sejren på 69-62. I bronzekampen vandt NSBU med 80-70 over SISU, på trods af at Ogbemudia Uagboe scorede 32 point for SISU.

På kvindesiden var der spænding til det sidste, da Aabyhøj og BMS Herlev tørnede sammen. Modsat U19-rækken så kom BMS Herlev denne gang helt til tops med en sejr på 60-57 og Aabyhøj i et opgør, hvor Freya Jensen blev topscorer med 21 point.

Mens U17-drengene snuppede guldet for Falcon, så måtte Falcon-pigerne gå slukøret fra Bülowsvejhallen uden medaljer, da de tabte bronzekampen til EVN med 59-51.

Mere guld til BMS Herlev i U15
Farum Arena lagde gulv til U15-rækkernes Final 4, og på kvindesiden skulle BMS Herlev møde BK Amager. Og ligesom tilfældet var i U17-rækken, så kunne BMS Herlevs piger lade sig hylde efter en sejr på 63-54 over BK Amager.

Falcon sikrede sig bronzen med en sejr på 66-44 over SISU.

På herresiden var der mere succes for SISU, som slog Falcon med 74-68. Virum snuppede bronzemedaljerne efter en sejr på 63-54 over Virum.

U13-rækken var delt op i Øst og Vest
I Øst-rækken blev det også til en SISU-sejr, da SISU’s U13-drenge slog Hørsholm med 78-55. SISU førte hele kampen og Bertram Reipurth blev topscorer med 23 point. I bronzekampen var det mere tæt, men BK Amager sluttede kampen bedst og tog en sejr på 83-71 over Køge Bugt.

Vest-rækken blev spillet i Vejlby-Risskov Idrætscenter, og her kom AGF til tops med en sejr på 66-48. Frederik Yde Øllgaard blev på imponerende vis topscorer med hele 32 point. Den aarhusianske medaljehøst stoppede ikke her, for Skovbakken besejrede Svendborg med 98-61 i bronzekampen.

I U13-rækken blev der kun afholdt Final 4 i Øst-rækken, som blev spillet i Amagerhallen, og BK Amager udnyttede de vante rammer til en sejr på 78-44 over Hørsholm. SISU snuppede bronzemedaljerne med en sejr på 60-48.