DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Eventyr i Japan venter: Her er de 14 udvalgte kvinder 

Den nye kvindelandstræner Alva Stark har udtaget sin første landsholdstrup for Danmark frem mod de tre sommerkampe i Japan, og der er blevet plads til flere danske profiler fra college.

Kampene mod Japan spilles 16., 17. og 18. juni, og det bliver en stor test for kvindelandsholdet, når de møder de OL-finalisterne. De japanske kvinder tabte OL-finalen 90-75 til USA, men det er landshold med tårnhøjt niveau, der venter Alva Stark og de 14 udvalgte kvinder:

Alberte Rimdal (Florida Gators)
Anna Seilund (Free agent)
Asta Blauenfeldt (Seattle Redhawks)
Caroline Tindal Wich (Aabyhøj IF)
Elisabeth Brynaa (AKS Falcon)
Emilie Gudmand (BMS Herlev)
Ena Viso (BK Amager)
Enna Pehadzic (Free agent)
Frida Formann (Colorado Buffaloes)
Laura Erikstrup (Grand Canyon Antelopes)
Laura Ziegler (Saint Joseph’s Hawks)
Maria Jespersen (Free agent)
Sofie Tryggedsson (Free agent)
Sydney Erikstrup (Grand Canyon Antelopes)

Landsholdstruppen har en række college-profiler med, heriblandt de dansk-amerikanske tvillinger Laura og Sydney Erikstrup, der kan få debut på det danske A-landshold. Og det slagkraftige landshold glæder den nye landstræner.

  • Det er en spændende start for landsholdet og jeg, som endda ligger på et tidspunkt, der muliggør at collegespillere også kan deltage i kampene. Målet for kampene kommer for os til at handle om at finde de rammer og retningslinjer vi gerne vil spille indenfor. Jeg er meget positiv over at kunne afprøve dette mod et toprangeret landshold.
  • Jeg ser virkelig frem til denne rejse med spillerne, og at den her tur bliver startskuddet på vores fremtidige rejse, udtaler den nye landstræner.

Japan ligger nummer ni på FIBA’s verdensrangliste, hvor Danmark er placeret som nummer 52, så de danske kvinder får kamp til stregen i de tre kampe på udebane.

Kampene bliver de første med Alva Stark i spidsen, efter hun er blevet udnævnt som ny head coach for kvindelandsholdet, hvor hun overtager roret fra Jesper Krone. Stark blev sidste sæson kåret til årets coach i den bedste svenske kvindelige basketballliga.

nr 1nr 2nr 3
test 1test 2test 3
test test 4test test 5test test 6
test 7test test 8test test 9

Flere
nyheder

Scroll to Top