DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Nyt samarbejde: Tress Sport og Leg bliver eventpartner

Danmarks Basketball-Forbund og Tress Sport og Leg har underskrevet en toårig partnerskabsaftale, hvor der skal samarbejdes vedrørende de kommende internationale 3×3-events i København.

Tress Sport og Leg skal levere idrætsudstyr samt stille med side-eventsaktiviteter til både FIBA 3×3 Europe Cup Qualifier, som finder sted på Nørrebro i København 7.-8. juni i 2024, samt FIBA 3×3 Europe Cup, der afholdes på Ofelia Plads 5.-7. september 2025.

– 3×3 basketball er på vej frem, og det er en sportsgren, hvor der er plads til alle aldre og niveauer. Nu skal Danmarks Basketball-Forbund være værter for to fantastiske events, og vi ser utroligt meget frem til at blive en del af folkefesten på både Nørrebro og Ofelia Plads, udtaler Johnny Jacobsen, konsulent i Tress Sport og Leg.

Dermed får Danmarks Basketball-Forbund en partner, der har en række værdier, som vi kan genkende, da Tress Sport og Leg brænder for at inspirere børn, unge og voksne til et mere aktivt liv, hvor deres idræts- og aktivitetsudstyr skal fremme en stærk bevægelseskultur båret af glæde, fællesskab og gode oplevelser.

– Vi er glade for, at vi er nået til enighed med Tress Sport og Leg om en aftale, hvor de skal være med til at løfte de to internationale 3×3-events, som vi skal afholde i 2024 og 2025. Vi har fundet en partner med stærke værdier, og vi glæder os til samarbejdet i de kommende år, siger direktør i Danmarks Basketball-Forbund, Jesper Winther Sørensen.

FIBA 3×3 Europe Cup Qualifier 2024 og FIBA Europe Cup 2025 afholdes i samarbejde mellem FIBA, Danmarks Basketball-Forbund, Københavns Kommune, Sport Event Denmark, GAME, Tress Sport og Leg og Bergo Gulve.

Flere
nyheder

Scroll to Top