DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Danmarks herre- og kvindelandshold samles til træningskampe i Irland

Kvinde- og herrelandsholdet er begge på en rejse mod EM i 2025. De har allerede spillet de første kvalifikationskampe denne vinter, og har stadig en række kval-kampe foran sig i løbet af det sene efterår og vinteren.

Derfor er der planlagt en række sommeraktiviteter for de to hold – heraf en fælles landsholdlejr i Irland d. 1.-5. august 2024. Her skal de to hold spille hele to double-headers mod Irland d. 2. og 4. august i det naturskønne land.

Headcoach for herrelandsholdet, Allan Foss, ser landsholdssamlingen til sommer som en unik mulighed for at holdet kan samles uden forventningerne om at opnå et specifikt resultat. “Det bliver rigtig godt at spille et par kampe, der som udgangspunkt ikke er et resultatmål på. De par år jeg denne gang har været involveret omkring herrelandsholdet, har det endnu ikke været muligt, da kampene vi har spillet alle har ligget i forbindelse med sæsonen i de respektive ligaer rundt omkring i Europa.”

“Derfor glæder jeg mig til også at få involveret spillere som endnu ikke har fået muligheden på landsholdet, og som kan og skal være med til at definere fremtiden, og skabe et meget bredere og stærkere fundament,” udtaler Allan Foss i forbindelse med de kommende aktiviteter.

Kvindelandsholdet møder Kroatien, Grækenland og Irland til sommer

Kvinderne har ikke været samlet siden november sidste år, hvor holdet vandt stort over Estland i deres første kvalifikationskamp til EM 2025. Landstræner Alva Stark ser derfor frem til et glædeligt gensyn med landsholdsspillerne til sommer. Inden de tager turen til Irland, samles landsholdet allerede d. 15.-20. juni i Grækenland. Her spiller de to træningskampe. Den første mod Kroatien d. 18. juni og dagen efter d. 19. juni mod værterne fra Grækenland.

”First of all, I’m very exited for the summer to meet the team again to continue building. To be able to continue the work with traveling to Greece, and then Ireland to play friendly games means a lot. This program brings us good opportunities to prepare for the upcoming window,” siger Alva Stark

Træningslejren i starten af august markerer første gang under de nuværende landstrænere, de to hold kan samles og dele træningsfaciliteter samt erfaringer på tværs af køn. Ved at samle både herre- og kvindelandsholdene på samme lokation håber landstræner for kvindelandsholdet, at holdene kommer tættere på hinanden, og kan støtte hinanden på deres rejse mod EM. Hun tilføjer: “To be able to travel to Ireland with the mens team is exiting, to bring the teams closer and support each other in this journey.”

Flere
nyheder

Scroll to Top