DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

FIBA mini coaches clinic

Marius Huth, Milena Moulisova og Maurizio Cremonini er blandt de dygtigste mini og ungdomstrænere i Europa. I forbindelse med afvikling af FIBA minibasketball Convention i København fra den 30. maj – 2. juni, åbner vi dørene til 3 clinic sessions, hvor I kan opleve alle 3 trænere. Alle sessions er i samarbejde med BK Amager, som stiller hal og kaniner til rådighed.

Målgruppe: Minitrænere

Kurset er gratis og der er ingen forplejning

Tilmeld dig til kurset her: www.dgi.dk/202409153077

Du kan tilmelde dig følgende kurser, som alle foregår i Amager hallen:
Torsdag den 30.maj

15:15 – 16:45 Amagerhallen Træning med U9
Underviser: Maurizio Cremonini

Maurizio er ansvarlig for minibasket i Italien. Han har inspireret danske trænere siden 2015 og har flere gange været i Danmark for at videreformidle det Italienske minibasketball Koncept. Tilgangen er holistisk hvor spilforståelse er i højsæde.

Torsdag den 30. maj

17:00 – 18:30 Amagerhallen Træning med U11
Underviser: Milena Moulisova

Milena er ansat ved the tjekkiske Basketball Forbund og har ansvaret for ungdomsbasket. Milena er underviser på flere FIBA uddannelser og har et langt og imponerende CV.

Lørdag den 1. juni

14:30 – 16:00 Amagerhallen Træning med U11
Underviser: Marius Huth

Marius er ansvarlig for mini og ungdomsbasket hos Alba Berlin, som er en af de førende klubber i Europa, når det gælder udvikling af mini og ungdomsbasketball. Marius er også en del af det Tyske ungdomslandsholdsprogram.

 

Kurset er trænerlicensgivende, jf. DBBF´s regler om trænerlicens, og henvender sig til trænere der skal have en B-Trænerlicens (Børne & Bredde Licens). Alle får en B-trænerlicens uanset om man deltager i 1, 2 eller alle 3 sessions.

Flere
nyheder

Scroll to Top