DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Direktør i Danmarks Basketball Forbund stopper

Sebastian Brydegaard forlader sin stilling som direktør i Danmarks Basketball Forbund med troen på en lys fremtid for dansk basketball.

Efter to gode år i front af forbundet siger Sebastian Brydegaard farvel til DBBF. Det er tilbuddet om stillingen som Head of Scouting i fodboldklubben Viking FK, som spiller i norske Eliteserien, der har fået den afgående direktør til at tage den vanskelige beslutning om at sige farvel til basketball for nu.

”Det har været en meget svær beslutning for mig, da jeg virkeligt har nydt at være en del af dansk basketball de sidste par år. Jeg har sat stor pris på det tætte samarbejde, som jeg har haft med både bestyrelsen, medarbejderne, klubberne, ligaerne og vores mange tætte samarbejdspartnere. Sammen er vi lykkes med at videreudvikle det gode fundament, som sporten allerede stod på. Det er således vigtigt for mig at understrege, at min beslutning bestemt ikke handler om et fravalg, men et tilvalg af den ny spændende mulighed og udfordring, som jeg er blevet tilbudt. Jeg er således meget stolt over de milepæle, som vi i fællesskab er lykkes med at opnå, og jeg er sikker på, at dansk basketball kommer til at gå en lys fremtid i møde”.

Sebastian Brydegaard blev udnævnt som direktør i april 2021. Dengang udtalte Formand for forbundets bestyrelse, Mads Young Christensen, at Sebastian blev valgt til stillingen fordi han havde erfaring med udvikling af både talentudviklings- og breddemilijøer med inddragelse af mange klubber og besad en række stærke ledelsesværdier med fokus på fællesskab, engagement og ordentlighed. I front for forbundet har den afgående direktør i den grad levet op til forventningerne, og har gennem de sidste par år bidraget til at sikre fortsat medlemsvækst og til at styrke forbundets økonomiske og organisatoriske fundament samt samarbejdet med klubberne, ligaerne og eksterne samarbejdspartnere såsom Game, BørneBasketFonden og DGI Basketball.

”Bestyrelsen har haft et utroligt godt og inspirerende samarbejde med Sebastian Brydegaard de sidste to år, og jeg vil gerne takke Sebastian for hans store og dedikerede indsats og ikke mindst ønske ham held og lykke i sin nye stilling.” siger bestyrelsesformand for DBBF, Mads Young Christensen

Sidste arbejdsdag for den administrerende direktør bliver d. 28. februar, men allerede nu er bestyrelsen påbegyndt processen med at finde en ny direktør, som skal lede Danmarks Basketball Forbund i fremtiden.

Kontakt:
Formand for DBBF, Mads Young Christensen, tlf. 29 41 24 14
Direktør for DBBF, Sebastian Brydegaard, tlf. 24 25 00 27

Flere
nyheder

Scroll to Top