DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

DBBF henter ny kommunikationsansvarlig hos DR

Kasper Thrane er ny mand i spidsen for kommunikationen efter at have arbejdet de seneste seks år på DR Sporten.

Dansk Basketball Forbund har de seneste måneder været på udkig efter en kommunikationsansvarlig, efter Mads Olesen valgte at stoppe for at tiltræde en stilling hos Bakken Bears. Det har været en hård proces med et virkelig stærkt kandidatfelt, men valget faldt på Kasper Thrane, der kommer fra en stilling som journalist på DR Sporten.

Kasper Thrane har i sit virke på DR Sporten arbejdet meget med basketball, hvor han blandt andet kommenterede OL-finalerne i sommer, mens han også har fuldt Bakken Bears europæiske eventyr for Liga på P3. Direktør, Sebastian Brydegaard, er da også glad for, at han endelig har funder afløseren for Mads Olesen, der for nogle måneder tilbage skiftede forbundet ud med Bakken Bears.

– Det har været en lang proces, fordi vi ville være sikre på, vi ville få tilknyttet de kompetencer, vi har brug for i den her ekstremt vigtige rolle. Der var mange dygtige kandidater, men i sidste ende faldt valget altså på Kasper, og det er vi utrolig glade for,
– Kasper har vist en stor vilje og energi, og det er det, vi har brug for. Vi står et sted, hvor dansk basketball er i positiv fremgang, og det skal vi sørge for vil accelerere yderligere. Det, tror vi, Kasper kan bidrag til med sit gode blik for de gode historier og sit indgående kendskab til dansk basketball.

Hovedpersonen selv er også glad for sin nye stilling og glæder sig til at komme i gang med de mange og spændende opgaver, der venter forude.

– Jeg mener, at det her job er ét af de mest attraktive inden for sport og kommunikation. Dansk basketball har et enormt potentiale, og nu er det op til mig at være med til at forløse det. Der er så mange fede historier i dansk basketball, og dem skal vi have fortalt. Det glæder jeg mig helt vildt meget til.
Kasper Thrane tiltræder mandag den 1. november, og i første omgang vil fokus være på kvindernes kommende kvalifikationskampe til EM.
I første omgang gælder det Østrig den 11. november i Gentoftehallen, inden holdet drager til Rusland for at møde værterne den 14.

Flere
nyheder

Scroll to Top