DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Bergo gulve bliver den officielle leverandør af 3×3 gulve til Danmarks Basketball Forbund

Sportsgulvleverandøren Bergo bliver ny samarbejdspartner med Danmarks Basketball Forbund. Aftalen, som omfatter udendørsgulve til 3×3 basketball, er skrevet over 2 år.

“Vi har arbejdet med gulvløsninger til basketball i mange år og ved, hvad et sportsgulv i forskellige klimaer og med forskellige forhold kræver. Vi leverer gulve med høj kvalitet og de rigtige egenskaber for at skabe de bedst mulige forhold. Vi ser frem til et godt samarbejde med Danmarks Basketball Forbund” siger Peder Ståhl, Projektleder for sport hos Bergo gulve.

Med 50 års erfaring er Bergo gulve en erfaren spiller på markedet, som har leveret tusindvis af sportsbaner til forbund, skoler og kommuner over hele verden. Basketballbanerne er certificeret af det internationale basketballforbund FIBA, hvilket er et vigtigt kvalitetsstempel, både for virksomheden og produkterne.

“Vi samarbejder aktivt med partnere, som kan hjælpe 3×3 med at vokse. Gennem samarbejdet med Danmarks Basketball Forbund kan vi tilbyde en professionel løsning, der skaber glæde og bedre sundhed” fortsætter Peder.

3×3 disciplinen er en struktureret konkurrenceform indenfor streetbasketball. 3×3 er en af verdens hurtigst voksende sportsgrene og er også blevet en del af det officielle OL-program. I Danmark er interessen for 3×3 stigende og med en stigning på tusinde nye medlemmer årligt siden 2013 er der behov for gode, tilgængelige og attraktive basketballbaner i Danmark.

“Vi er enormt glade for, at vi har fået en leverandør til udendørs sportsgulve. Samarbejdet betyder, at forbundet får et specialdesignet udendørs flytbart 3×3 gulv til vores aktiviteter, og at klubber og foreninger får mulighed for at erhverve sig gulve af god kvalitet. Derigennem øges chancerne for at tiltrække flere spillere til sporten. Ved at skabe attraktive og professionelle basketballbaner tror vi, at interessen for basketball vil stige yderligere. Vi deler Bergo gulves vision om at opmuntre børn og unge til fysisk aktivitet, og det er netop det, vi også vil arbejde med” siger Sebastian Brydegaard, direktør i Danmarks Basketball Forbund.

Første gang gulvet fra Bergo tages i brug bliver under Game Finals, som afholdes på Rådhuspladsen og Gunner Nu Hansens Plads i København lørdag d. 11. juni 2022.

Flere
nyheder

Scroll to Top