DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Status på MVP app 

For mange klubber er sæsonen nu startet, og ligesom sidste sæson er MVP App blevet det vigtigste værktøj for turneringsafviklingen ude i klubberne.

Udviklingen af appen er nået rigtig langt, og vi ser frem til, at når vi kommer i mål – at gøre hverdagen ude i klubberne lettere for jer.

Vi har blandt andet arbejdet på:
?At alle spillere i MVP app får deres egen unikke spillerlicens, som gør at man kan trække individuelle statistikker på alle spillere
? At I kan finde alt information omkring turneringen (stillinger, kampprogram osv.) et sted.
Find jeres kampprogram og stillinger her:
https://mvpapp.dk/data.php
? At I snart kan eksportere kampprogrammet til kalenderen på jeres devices.Vi ved, at I oplever frustrationer med bl.a. de nye spillelicenser, som figurerer som ‘ikke aktiv’ i appen. Det er ikke ensbetydende med, at man ikke kan spille. Alle spillere med ‘aktiv’ eller ‘ikke aktiv’ licens, som er tilknyttet et eller flere hold kan spille kampe.

Udviklingen af appen er desværre ikke gået så hurtig som forventet og vi har modtaget mange henvendelser omkring de fejl og mangler ved appen, I oplever ude i klubberne. Vi beklager meget for de gener, det skaber for jer der dagligt bruger appen.
Vi har sat alle ressourcer ind for at komme i mål så hurtigt, det overhovedet kan lade sig gøre, og håber på jeres forståelse og tålmodighed i den nærmeste fremtid.

Flere
nyheder

Scroll to Top