DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Allan Foss udtager de første 11 spillere til kommende landskampe 

Første store opgave for det danske herrelandshold i forbindelse med EM kvalifikation 2025 nærmer sig. I forbindelse med de to udekampe mod henholdsvis Slovakiet (10. november) og Nordmakedonien (13. november), har Danmarks herrelandstræner Allan Foss udtaget de første 11 ud af totalt 13 spillere, som skal forsøge at bringe Danmark tættere på slutrunden. Af en bruttotrup på 23 spillere, er følgende spillere udtaget: 


Adama Darbo
Asbjørn Midtgaard
Daniel Mortensen
Darko Jukic
Gustav Knudsen
Iffe Lundberg
Jonas Zohore
Kevin Larsen
Mads Bonde
Sebastian Åris
Sylvester Berg

I løbet af de næste 10 dage, skal de sidste 3 spillere udtages, og de skal findes i blandt følgende 13 spillere:

 1.  Bakir Serdavic
 2.  Jonathan Klussmann
 3.  Noah Churchill
 4.  Liam Churchill
 5.  Frederik Rungby
 6.  Bakary Dibba
 7.  Magnus Møllgaard
 8.  Zarko Jukic
 9.  Leonardo Carlino
 10.  Tobias Jensen
 11.  David Kristensen
 12.  Shavon Shields

Omkring udtagelsen udtaler landstræner Allan Foss:
“Jeg synes jeg har et luksus problem. Min første måned er gået med dialoger med spillere, klubber, ledere, etc., og jeg oplever udelukkende et stort commitment fra alle, og en vilje til at ville investere og løfte i flok. Det er helt afgørende for at kunne lykkes med et landsholdsprogram”

-” Opgaven bliver nu at få fastholdt og udviklet det engagement og den dedikation jeg oplever, og naturligvis sportsligt og resultatmæssigt at få det maksimale ud af potentialet”.
” Nu skal vi bruge de næste 10 dage på fortsat at kigge den resterende bruttotrup igennem, og ligeledes tiden på at scoute Slovakiet og Makedonien, så vi med udtagelsen af de sidste 3 spillere står skarpt, når vi i november rejser til først Slovakiet og dernæst Nordmakedonien”.

-“Der er heldigvis meget mere talent derude, så efter vores november kampe, skal vi ud og kigge på at involvere endnu flere af de yngre talenter, som lige nu gør det godt i både ind- og udland”.

Flere
nyheder

Scroll to Top