DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Truppen til de 2 svære udekampe imod henholdsvis Slovakiet og Nordmakedonien er nu komplet. 

??????? ??? ?? ? ??æ?? ???????? ???? ??????????? ????????? ?? ?????????????? ?? ?? ???????
De sidste 2 uger har været meget værdifulde for herrelandsholdets nye trænerstab, som har brugt tiden på at få set alle en ekstra gang, og dermed få skabt et stærkere og bedre underbygget beslutningsgrundlag, i forhold til at udtage det hold, som skal forsøge at hente de første sejre i dette vindues kvalifikationsspil.

Desværre har Kevin Larsen lidt komplikationer som følge af overbelastning, og derfor er der fra alle parters side enighed om, at han skal hvile, så han får de bedst mulige betingelser for en god sæson. Iffe Lundberg er ligeledes belastet af et hårdt program med både Euroleague og den italienske liga, og som det er nu, ser det svært ud med hans deltagelse.

Herretrænerne har udtaget tre spillere, der med hver deres spidskompetencer gør truppen komplet. De 3 er:

Noah Churchill (Bakken Bears)
Jonathan Klussmann (Randers Cimbria)
David Kristensen (Basket Navarra Club)

Head coach Allan Foss sætter ord på den endelige trup:
“Jeg synes vi har en god trup bestående af yngre talentfulde spillere, som alle har et stort potentiale, og lidt ældre rutinerede spillere som, udover at have spillet mange kampe på dette niveau, ligeledes holder det individuelle niveau, der skal til for at spille op imod nationer som Slovakiet og Nordmakedonien. Forhåbentlig er det nok til at hive de svære udebanesejre hjem, og ikke mindst få skabt et udtryk som vi kan bruge fremadrettet, og som kan give os et godt udgangspunkt til fremtidige kampe.”

– “Vi har mange andre spillere som har niveauet til være en del af denne trup, og efter disse to kampe ligger der et stykke arbejde i at følge også dem tæt, og sikre at de valg vi tager, er taget med udgangspunkt i nærhed, involvering og dialog. Jeg er helt med på at vi ikke kommer til at tilfredsstille alle og at der altid vil være mange meninger, men vi skal dog altid kunne begrunde vores valg, og med det følger nærhed og indsigt.”

Landsholdet samles fra den 7. november i Slovakiet, hvor de skal forberede sig på de kommende kampe.

Flere
nyheder

Scroll to Top