DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Randers mod Bakken i herrernes pokalfinale 2023

25.marts er Forum Horsens værtsarena for årets herrepokalfinale i basketball. Kampen kommer til at stå mellem sidste sæsons pokalsølvvindere, Bakken Bears, og ligaens førerhold Randers Cimbria. Det er naturligt, at mødet i pokalfinalen står mellem Randers og Bears, for det er to af de bedste hold i Basketligaen i denne sæson.
Lørdagens finale er den første mulighed for at vinde et trofæ i denne sæson. Begge hold har ambitioner om at tilføje trofæet til deres respektive pokalskabe. Randers har været i finalen en gang før, i 2015, hvor de tabte til dette års værter fra Horsens IC. Randers har altså muligheden for at vinde den første pokalturnering i klubbens historie og vise, at de ikke kun er en udfordrer til titler, men også kan vinde dem.

Randers Cimbria bookede sin billet til pokalfinalen med en sejr på 91-85 mod Team FOG Næstved. Randers trådte først ind i pokalen i kvartfinalen, og der slog kronjyderne BC Copenhagen.
Det er fair at sige, at Bakken Bears har mere erfaring med at spille pokalfinaler end dette års modstander. Holdet fra det nordlige Aarhus skal spille klubbens 21. finale, og de første 20 finaler har budt på 13 sejre og 7 nederlag.

Bakken Bears kom i pokalfinalen, efter en sejr over de forsvarende pokalmestre Svendborg i semifinalen med 77-97. Bjørnenes rute til finalen startede ud med en sejr over Værløse Blue Hawks, og derefter blev Horsens IC også ekspederet ud af turneringen.

Selv om det er første gang, at de to hold møder hinanden i finalen, har Randers og Bakken mødtes i pokalen før. Klubberne har mødt hinanden 13 gange i pokalen, og de indbyrdes kampe er gået i Bears favør 11 af gangene. Selvom at statistikkerne taler til Bears fordel, så har Randers i denne sæson været ligaen bedste hold. Randers topper ligaen på nuværende tidspunkt, og er ubesejret på hjemmebane. Randers cheftræner, Jimmy Moore, vandt som coach for Svendborg sidste års pokalfinale over netop Bakken Bears, så har han den igen den vindende formular eller vil Bears tage den 14. pokaltitel?


Udover de almindelige billetter kan man tilkøbe adgang til et spændende NBA foredrag med basketekspert Peter Wang eller Burgerarrangement. Alle billetter kan købes her.

Flere
nyheder

Scroll to Top