DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Pokaloverraskelse: Team FOG Næstved slår Bakken Bears i finalen

I denne sæson er herrernes pokalturnering blevet afsluttet med et Final Four-stævne i Forum Horsens, hvor de forsvarende mestre fra Bakken Bears skulle kæmpe med Horsens IC, Randers Cimbria og Team FOG Næstved om pokaltrofæet.

Derfor skulle der lørdag spilles semifinaler, hvor Bakken Bears og Randers Cimbria tørnede sammen i den første. Efter en helt lige første halvleg fik Bakken Bears skruet op for tempoet og intensiteten i forsvaret efter pausen. Bakken Bears sikrede sig en sejr på 115-83 over kronjyderne, men i slutmintterne blev aarhusianernes topscorer i kampen, Malik Parsons, ankelskadet. Det betød desværre, at han var ude af søndagens finale.

Finalemodstanderen til Bakken Bears skulle findes i lørdagens anden semifinale mellem Team FOG Næstved og Horsens IC. Det blev en tæt kamp hele vejen igennem, men til de fleste tilskueres skuffelse, kunne De Gule ikke spille sig i finalen, da de tabte 84-79. Gage Davis fra HIC spillede ellers en storkamp 27 point og 14 rebounds, selvom han kun leverede to point i fjerde periode.

Dermed stod søndagens kampe på en bronzekamp mellem Randers Cimbria og Horsens IC, mens finalen skulle spilles med Bakken Bears og Team FOG Næstved som aktører.

I bronzekampen var Horsens IC uden Gage Davis og Leonardo Carlino, og i stedet gav de chancen til en række unge spillere, mens Randers Cimbria kom i stærkeste opstilling. Den helt store Randers-profil i denne sæson har været Steven Green, og han fulgte op på en stærk præstation lørdag med en endnu stærkere præstation i bronzekampen. Green scorede hele 33 point og scorede dermed samlet 61 point over de to kampe i weekenden.

Green var derfor en afgørende faktor i, at Randers Cimbria for andet år i træk vandt medaljer i Landspokalen, da de i sidste sæson tabte finalen mod Bakken Bears.

Netop Bakken Bears var i finalen for femte år i træk, mens Team FOG Næstved var tilbage i finalen for første gang siden 2017, hvor de efter et flot comeback mod Horsens IC hentede klubbens første titel.

Næstved så fra start ud til at have de tungeste stænger, da de kom bagud 10-0, men lidt efter lidt fik det sydsjællandske hold arbejdet sig tilbage i kampen. Bakken førte det meste af kampen, men med tre minutter igen stod det lige i Forum Horsens. Herfra træk Team FOG Næstved en smule fra, og selvom Skyler Bowlin forsøgte at holde Bakken Bears inde i slutminutterne, så kunne Team FOG Næstved til slut løfte trofæet med en sejr på 86-89.

Det er Team FOG Næstveds anden titel efter fire pokalfinaler.

Flere
nyheder

Scroll to Top