DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Der er åbnet op for tilmelding til turnering 2021-22

DBBF har åbnet for tilmeldingen af hold til efterårets turnering pr. 3. maj 2021. Som det ser ud nu, forventer vi at sæsonopstart medio september for Danmarksturneringen, de landsdækkende ungdomsrækker samt mesterrækkerne og oktober for de resterende rækker.

Deadline for de forskellige rækker fremgår af MVPAPP. Vi er i gang med at lægge informationer ind i MVPAPP om de enkelte rækker, men forvent ca. 1 uges tid før beskrivelser mm. fremgår.

Den nye sæson ligger på https://admin.mvpapp.dk/ og det er her, I vil skulle tilmelde jeres hold, som i den foregående sæson (se sidste side for vejledning). Hvis I ikke har turneringsleder rettigheder, når I kommer ind, så skriv til support@mvpapp.dk.

Der er nogle få klubber har eller er i gang med turneringslederskifte. Husk at få den nye turneringsleder oprettet i klubportalen og i MVP, således at de får turneringsleder rettigheder.

Haltider: Fristen for indsendelse af haltider er 13. juni i MVPAPP. DBBF fastsætter alle rækkers kampe. Efter de er placeret, kan I flytte kampe i flytteperioden, såfremt i ønsker. Hvis man ikke har indtastet haltider før deadline, vil ens kampe blive placeret uden spilletidspunkt og alle kampe skal organiseres med modstanderne som skal give accept af spilletidspunkt. Hvis I allerede nu ved, at i ikke modtager jeres haltider fra kommunen inden deadline, bedes I give besked på Soc@basket.dk, hvornår i modtager jeres haltider.

VIGTIGT:

  1. vær opmærksom på, at trænerne i Landsdækkende- og Mesterrækker for ungdom umiddelbart efter tilmeldingsfristen skal rangere holdene, ift. puljeopdeling hvis der er mere end 11 hold tilmeldt. Disse rækker ombrydes som vanligt med op- og nedrykning ved jul, hvis der er mere end 1 pulje.
  2. Husk at alle kampe i alle rækker skal anvendes Digital Scoresheet i MVPAPP.

Relevante datoer:
Rækker Tilmeldingsfrist
Danmarksturneringen, ungdoms landsdækkende og Mesterrækkerne Frist 13. juni

2.division herrer/damer og 3 division Frist 15. august
Grand prix, Divisions pokal og ungdoms A rækker Frist 1. september
Ungdomspokal, serie 1 og Old Boys Frist 12. september
Se rækkeoversigt nedenfor
Tilmelding
Tilmelding foregår på https://admin.mvpapp.dk/

Tilføj hold, ved at give dem et lokalt navn. Herefter kan I, hvis holdet er en genganger fra den foregående sæson, kopiere holdets profil ved at finde dem på drop-down menuen. Herved kopieres holdets trænere, og spillere fra den forgangene sæson. Husk at gemme jeres tilmelding.

Rækkeoversigt

For alle rækker gælder det, at der skal være 5 hold tilmeldt for at rækken oprettes. Alternative rækker vil blive tilbudt ved overfyldte rækker samt få tilmeldte hold pr. række.

Danmarksturneringen

Flere
nyheder

Scroll to Top