DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

DBBFs bestyrelse vender problematikken om streaming af børn og unges basketkampe i weekenden 28.-29 januar 2023

Danmarks Basketball Forbund indgik i sommers en aftale med Sportway om livestreaming af ungdoms- og divisionsbasketball fra U15-rækkerne og op ude i de danske basketballklubber. 

For få dage siden valgte Dansk Håndbold Forbund at sætte livestreaming af kampe for U15 og U17- hold på pause, efter organisationen Børns Vilkår rettede kritik mod livestreaming af de yngre aldersgrupper. De mener, at optagelserne kan gå ud over børnenes rettigheder, trivsel og fællesskab.

DBBF har som forbund været opmærksomme på den debat, der den sidste tid er opstået, og de etiske aspekter Børns Vilkår har påpeget ved streamingen, og tager kritikken til sig.

Formand for bestyrelsen i Danmarks Basketball Forbund, Mads Young Christensen, har til mediet Idrætsmonitor udtalt følgende om problematikken:

»Vi vil i forbundets bestyrelse drøfte, hvad det giver anledning til for os: Vil vi fortsætte med det, sætte det på pause eller helt stoppe det?«.

»Jeg skal være ærlig at sige, at vi på nuværende tidspunkt ikke har haft meget fokus på at forholde os til de etiske aspekter, som jeg kan forstå, at Børns Vilkår har gjort opmærksomme på,« siger formand, Mads Young Christensen. »Livestreaming er en relativ ny ting for os, så derfor har jeg heller ikke fået nogle indvendinger fra brugere af det. Dermed ikke sagt, at der ikke er nogle holdninger til det, jeg er bare ikke bekendt med det.«

Derfor vil forbundets bestyrelse i kommende weekend vende problematikken på deres bestyrelsesmøde, samt bede administrationen om at undersøge, hvad klubberne har gjort af erfaringer med livestream den første tid.

Læs hele artiklen fra Idrætsmonitor her: https://idraetsmonitor.dk/nyheder/art9181247/Flere-idr%C3%A6tsforbund-genovervejer-livestream-af-b%C3%B8rn-og-unge-der-dyrker-sport

Flere
nyheder

Scroll to Top