DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Dameliga: Opstartsturnering og førstehjælp

I samarbejde med Falck Danmark afholdte Dameligaen i weekenden et førstehjælpskursus for alle ligaens spillere, trænere og staff i forbindelse med opstartsturneringen Zleep Tournament 2021. Falcks dygtige instruktører vejledte deltagerne i både hjertemassage, brug af hjertestarter og hvordan man skal agere i kritiske situationer.
Initiativet er et led i Dameligaens mission om at være mere end en basketball liga.

Bettina Balling, Forretningsfører i Dameligaen uddyber:

For Dameligaen er det vigtigt at vi klæder vores spillere på til at kunne agere i disse situationer. Vi skal alle kunne træde til og yde den helt kritiske førstehjælp, skulle der være behov for det – det er et ansvar vi skal turde tage. Dameligaen vil gerne sikre, at vi tilbyder spillerne værktøjer, der ikke kun har fokus på basketball, men i lige så høj grad på livet udenfor banen.


Holdene deltog holdvis i kurset i pauserne mellem kampene

Ena Viso, BK Amager:

Førstehjælpskurset var et godt og lærerigt initiativ fra ligaens side. At kunne udøve førstehjælp tjener et vigtigt formål og det var rart at få det opfrisket. Udover det selvfølgelig var en alvorlig sag, var det også en god oplevelse at få som hold, da vi så hinanden fra nogle andre sider og det fungerede måske endda som en slags teambuilding, hvor vi rykkede tættere sammen.


Zleep Tournament 2021
Zleep Tournament 2021 er arrangeret af BMS Herlev og fungerede som opstarts turnering for ligaens fem hold; en god mulighed for at finpudse formen af inden sæsonen starter i slutningen af måneden.


Resultater fra weekenden:
BMS Herlev vs Sisu Basketball: 83-62
BK Amager vs. AKS Falcon: 50-45
Åbyhøj vs. BMS Herlev: 66-85
BK Amager vs. Sisu Basketball: 99-68
Åbyhøj vs. AKS Falcon: 57-59
Åbyhøj vs. Sisu Basketball: 63-101
BMS Herlev vs. BK Amager: 73-75
AKS Falcon vs. Sisu Basketball: 54-85

Dameligaen har sæsonstart den 25. september 2021, hvor pokalmestrene fra BK Amager tager imod de danske mestre fra BMS Herlev. Der er tip-off kl. 16:00 i Amagerhallen

For yderligere information, kontakt Forretningsfører Bettina Balling: bet@basket.dk

Flere
nyheder

Scroll to Top