DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Nye corona-anbefalinger til idrætsforeninger

Generelt er der ingen restriktioner for idrætsforeninger, og DGI og DIF opfordrer idrætsforeninger til fortsat at holde gang i alle aktiviteter.   

Foreningsaktiviteter, stævner, kampe mv. kan fortsat gennemføres med fokus på smitteforebyggende foranstaltninger, også i kommuner og sogne med høj smitte.

Alle idrætsforeninger opfordres til at have særligt fokus på smitteforebyggende tiltag generelt, dvs. håndvask/sprit, udluftning, øget rengøring og en generel opfordring til at blive hjemme selv ved milde symptomer.

Anbefalinger til idrætsforeninger i kommuner og sogne med høj smitte
Kulturministeriet har i samarbejde med DIF og DGI udarbejdet et sæt anbefalinger på børn- og ungeområdet til idrætsforeninger i kommuner og sogne med høj smitte.
Dem opfordrer vi alle berørte foreninger til at følge:

 • Klæd om hjemmefra
  I det omfang, det er muligt, opfordres alle børn og unge til at møde op omklædt. Opfordringen gælder dog ikke i svømmehaller og andre steder, hvor det ikke er foreneligt med aktiviteten.
 • Bed forældrene aflevere deres børn udendørs
  Er det muligt, så bed forældrene om at aflevere og hente deres børn uden for hallen.
 • Hold afstand
  Mind forældre og andre voksne om at holde afstand, hvor det er muligt. Afstandsanbefalingen gælder ikke mellem udøvere, trænere samt mellem forældre og børn ved børn-voksenaktiviteter mv.
 • Opdel aktiviteterne i mindre grupper
  Kan aktiviteterne på en naturlig måde planlægges inden for mindre og faste grupper/hold, anbefales dette.

Se HER, om din kommune skal følge de generelle råd og regler eller anbefalingerne om smitteforebyggelse (scroll ned på siden)
Særligt for kampe afviklet under Danmarks Basketball Forbund.
Vi vil gerne opfordre til, at man så vidt muligt gør sit bedste for at få afviklet så mange kampe som muligt. Det, mener vi, skaber glæde og værdi hos alle involveret. Vi er dog opmærksomme på, at der er flere klubber, som kan have svært ved at stille hold grundet den bekymring, der kan være fra forældre, trænere mm. Især i områder med høj smitte. For at imødekomme de klubber, som måtte have svært ved at stille hold grundet corona-frygt, vil følgende regler gælde fra i dag.

 • Senest én dag før kamp kan man melde afbud grundet frygt for corona. Afbuddet vil ikke have økonomiske konsekvenser for klubben.
 • Et afbud resulterer i et nederlag på 20-0
 • Et afbud på kampdag hører under DBBF’s epidemilov, hvor seks spillere skal fremvise lægeerklæring på, at de er syge.
 • Kampe kan stadig flyttes efter gældende regler.

Spørgsmål kan rettes til Thomas Johansen på 31186793

Flere
nyheder

Scroll to Top