DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Årets klub 2018/19 blev…….

SISU Basketball blev hædret som årets klub under Herrernes EM-kvalifikationskamp mod Hviderusland. Over 350 af SISU’s medlemmer var mødt op til kampen hvor de fik den glædelige meddelelse.
SISU Basketball klub har over de senere år være gode til at rekruttere nye medlemmer, fokusere deres energi på børne- og ungdomsbasketball. Således voksede SISU medlemstal med 120 medlemmer fra 2017 til 2018, og er i dag over imponerende 800 medlemmer i alt.

Klubben har også været gode til at samarbejde med DBBF, DGI, Børnebasketfonden samt kommunen, om forskellige initiativer som Børnebasket camps, familiebasket. SISU er også en af de få klubber i Danmark der har et hold for børn og unge med særlige behov-SISU Superstars! Derfor har SISU på mange forskellige fronter været fantastiske til at udbrede kendskabet til Basketball og gøre sporten tilgængelig for mange forskellige målgrupper. Stort tillykke til SISU med titlen som årets klub.

SISU var også en af klubberne, vi fokuserede på, da vi skrev om stigningen i medlemstal tidligere på året. Den artikel kan du finde her

Flere
nyheder

Scroll to Top