DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Pokalsemifinaler for herrer

Det er pokalsemifinaletid for herrerne og der venter et par spændende opgør om pladsen i pokalfinalen. Lørdag mødes Basketligaens nummer et og to, Bakken Bears og Randers Cimbria, i Arena Randers. Søndag er det så Team FOG Næstved der tager imod Horsens.

Randers og Bakken har mødt hinanden to gange i denne sæson, med en sejr til hver. Faktisk kom Bakkens enlige nederlag til en dansk modstander i Arena Randers i oktober, hvor hjemmeholdet vandt 91-82. I det modsatte opgør, sidst i januar i Aarhus, løb bjørnene med sejren, 107-100.

Randers’ topscorer er Chris Nielsen, og han var ikke med mod Bakken i januar, så det kan potentielt gøre forskellen i pokalsemifinalen. Det er dog kendetegnende for Randers at det er et hold, der har mange trusler. Ingen spillere snitter over 20 point, men otte snitter over 10.

Bakken har Q.J. Peterson, der snitter over 20, og seks øvrige spillere over 10. Heriblandt er nytilkomne Daniel Mortensen, der på seks kampe siden ankomsten har tilspillet sig en rolle som mest scorende dansker med over 11 point i snit.

Med de flotte resultater i Europa må Bakken betegnes som favorit, men er der nogen, der ikke tror, at Chris Nielsen pludselig kan komme til at afgøre sådan en kamp?

Kampen vises live på Nordic Basketball lørdag fra 14:45


I den anden semifinale er det Horsens, der rejser til Næstved, i en kamp mellem Basketligaens nummer fire og fem. Her er det også blevet til en sejr til hvert hold i to indbyrdes opgør i Basketligaen. I oktober vandt Næstved 80-76 på hjemmebanen, mens Horsens i december tog sejren i Horsens med 74-61.

Søndagens hjemmehold har kun fem spillere, der scorer over 10 point i snit, og ingen med mere end 16. Heriblandt er den danske landsholdsspiller Philip Hertz, der også snitter imponerende 39,3 procent fra langdistancen. Topscorer er Samuel Idowu med 15,4 point i snit.

Horsnes har også en dansk landsholdsspiller som en af profilerne. Frederik Rungby scorer ikke så meget, men til gengæld gør han alt det, der binder et hold sammen på alle mulige andre måder. Med 5,6 point i gennemsnit sætter han ikke nettet i brand, men alligevel snitter han 27 minutter pr. kamp

Kampen vises live på Nordic Basketball søndag fra kl. 15:45

Flere
nyheder

Scroll to Top