DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Næste skridt for Easybasket in Europe

DBBF er partner i minibasketprojektet ”Easybasket In Europe – EIE”, der er støttet af EU gennem Erasmus, sammen med blandt andet det Italienske og tyske basketballforbund. Efter den store succes med den første samling, der blev afholdt i Palasassi i Matera (Italien) 25. februar, med et publikum på mere end 150 trænere og Kickoff mødet, der blev afholdt i Matera, Den Europæiske Kulturhovedstad i 2019, den 12.-15. marts, forbereder deltagerne det næste tværnationale møde, som finder sted i Hagen (Tyskland).


Projektpartnerne bliver budt velkommen af DBB, Deutscher Basketball Bund (det tyske forbund), med deres minibasketeksperter Tim Brentjes, Peter Radegast, Stefan Mienack, Jürgen Maaßmann, Mr. Georg Kleine, Henk Paulus Wedel. Mødet afholdes fra 8. til 10. juni i Hagen. Følgende partnere deltager i mødet: FIP – Italiensk National Basketball Federation, APD Pielle Basket Matera, ASD Cultura e Sport Matera, Tjekkisk Basketforbund, Danmarks Basketball Forbundog Fundación Red Deporte y Cooperación (NGO – Madrid).

Partnerne får mulighed for at verificere projektets milepæle og vil debattere om den nye Easybasket-model, som vil blive udviklet og testet: De udveksler erfaringer og viden, arbejder sammen med planlægning og programmering, men også bidrager til at realisere de output, som Easybasket-vejledningen, som vil være resultatet af projektet.

Et Easybasket-kursus vil blive afholdt for at undervise trænere og lærere, der kommer fra tyske føderation. Mødet i Hagen er kun det første af flere internationale møder, der involverer projektets partnere indtil udgangen af ​​2019. Målet med Easybasket in Europe er først at se på mulige forbedringer af den italienske minibasketmodel, som har været udgangspunktet for projektet, for derefter at udbrede modellen blandt projektets partnere.

DBBF afholder clinic for samarbejdspartnerne 31. november-1. december i København

https://www.facebook.com/watch/?v=324934791501951

Video: I denne øvelse skal pigen, der står stille med bolden, vælge det tidspunkt, hun tror er bedst, til at gå på kurven for at score inden pigen længst fra kameraet. De to, der afleverer bliver ved til pigen, der står stille, dribler. Det handler altså om beslutninger og taktik – og at drible hurtigt og skyde. Det næste, instruktøren fortalte, var at man skulle placere spillerne sådan, at de naturligt laver et “slash move” med bolden og øver first step, når de går til kurven. Det er ikke noget, man bruger tid på at fortælle spillerne om, men man placerer dem i situationer, hvor tekniktræningen “bare sker”. Det er i modsætning til at placere spillerne på baglinjen og øve de ting helt formelt, kun med fokus på det.

Flere
nyheder

Scroll to Top