DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Herrelandsholds bruttotrup februar 2023

Herrelandsholdet skal forsøge at revanchere førsterunde-nederlagene til henholdsvis Norge og Slovakiet d.23 og d.26 februar. Til de kampe er foreløbigt udtaget en bruttotrup på 17 spillere fra ind- og udland. Truppen skæres endeligt ned til de 14 mand, som bliver sammen hele februarvinduet og spiller kampene i Næstved Arena.

“Vi kommer til at holde fast i 80% af den trup, som vi havde fornøjelsen af at være sammen med i forrige vindue, og som jeg synes viste store fremskridt som hold set i forhold til den korte tid, vi har brugt sammen. Vi viste, at vi med under en uge sammen, kunne matche de øvrige nationer. Jeg er overbevist om, at vi med mere tid sammen, havde været i stand til at hente to svære udebanesejre. Forhåbentligt kan holdet fortsætte de positive takter, og få to sejre i det kommende vindue.”

Det er helt afgørende, at vi kan fastholde spilleglæden, engagementet og stoltheden omkring det at være en del af det danske landshold, og herfra bygge videre over de næste 3-5 år. Kun derved kan vi på den længere bane får skabt et fundament, så vi fremover kontinuerligt kan konkurrere på et højere niveau.

Skal dette lykkes, skal vi have integreret og committet de yngre talenter tidligere. Dette skal gøres med en stamme af rutinerede spillere som afsæt for de unge. På den måde skaber vi en kultur omkring landsholdet, der er drevet af engagement, stolthed og naturligvis talent. Vi har derfor i i denne trup inkluderet et par indlysende talenter, som jeg er overbevist om kommer til at være blandt fremtidens bærende kræfter på det danske landshold, og som allerede nu skal ind og snuse til atmosfæren omkring kampene på dette niveau.

Iffe Lundberg og Shavon Shields, som er de 2 danske spillere, der til daglig spiller på højeste niveau, er ikke at finde i truppen, da de begge er beskæftiget med Euroleague. Jeg er løbende i dialog med dem om sommerens program, hvor vi jo skal igennem en pre-qualifier svarende til den, vi spiller lige nu. Kampene i dette vindue bruges derfor også til at få flere spillere involveret i at løfte holdet, sådan at vi har flere strenge at spille på, når vi rammer sommerens program.

De udtagne spillere er:

 1. Adama Darboe
 2. Darko Jukic
 3. Jonas Zohore
 4. Mads Bonde 
 5. Daniel Mortensen
 6. Sebastian Åris 
 7. Noah Churchill
 8. Sylvester Berg 
 9. Asbjørn Midtgaard
 10. Jonathan Klussmann 
 11. Kevin Larsen
 12. Bakir Serdarevic 
 13. Leonardo Carlino 
 14. Tobias Jensen 
 15. Marqus Mitrovic Marion 
 16. Sharif Barfi 
 17. David Knudsen 

Flere
nyheder

Scroll to Top