DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Få feedback fra jeres medlemmer (og få flere frivillige)

Danmarks Basketball Forbund har iværksat et nyt initiativ ved navn Players1st, som udbydes i samarbejde med DIF.

Med Players1st åbner vi op for et helt nyt kapitel indenfor klubledelse, hvor I kan sætte jeres medlemmer i centrum, og blive en endnu stærkere klub.

Ved I egentlig i jeres bestyrelse hvad medlemmerne synes om klubben? Ofte er det kun de mest højtråbende man kan høre, men hvad mener det tavse flertal?

Vi ønsker alle at være i en velfungerende klub, men hvad er det, der gør klubben god for det enkelte medlem? For nogle er det den dygtige træner, for andre er det den gode motion, mens det for andre igen er det sociale samvær og kammeratskabet der trækker, eller måske en kombination er flere.

Uanset hvad der er vigtigt for medlemmerne i netop jeres klub, så er det en rigtig god ide at spørge dem. Ved at spørge alle jeres medlemmer, kan klubbens ledelse blive klædt på til at handle på de områder der er mest vigtige for medlemmerne – og handle på baggrund af reel viden om medlemmernes behov og ønsker, fremfor mavefornemmelser eller udsagn fra enkelte medlemmer.

Players1st kan let og enkelt sende et spørgeskema ud til alle klubbens medlemmer. Derefter samler, analysere og udpeger systemet de fokusområder, som klubbens ledelse med fordel kan handle på.

Medlemmernes svar understøtter og bekræfter de ting, som I gør godt i klubben og synliggør områder, hvor I kan blive endnu bedre.

Med Players1st kan I fremtidssikre klubben, fordi jeres medlemmer, trænere og frivillige fastholdes i klubben, og fordi klubben bliver mere attraktiv for nye medlemmer.

Som en bonus kan systemet generere lister med potentielle frivillige, sponsorer og dommere, som er lige til at downloade for bestyrelsen.

Tag en snak med Anton Elsner, som er DBBFs konsulent på området:


Anton Elsner
Udviklingskonsulent (Vest)

Klubudvikling i vest, samt samarbejde med BørneBasketFonden. Arrangerer regionale camps for U13-U14.

Tlf. +45 30 27 55 28
E-mail:
anton@bornebasketfonden.dk

Flere
nyheder

Scroll to Top