DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

BK Amager tager titlen

BK Amager var foran næsten hele pokalfinalen, hvor en stærkt spillende pokalfighter Anna Seilund førte holdet til triumf, 67-53, over BMS Herlev Wolfpack. Det var BK Amagers første pokaltitel for kvinder i historien
De senere pokalvinderne vandt reboundspillet 55-41 og Amager brugte den kæmpe fordel til at tilkæmpe sig 13 flere skud i kampen end BMS Herlev. Det blev i store træk afgørende for udfaldet, idet skudprocenterne for begge hold lå på præcist 34.

Pokalfighter Anna Seilund førte an i reboundspillet, med hele 14 rebounds, krydret med 7 assists og 22 point.

BMS Herlev var præget af lave skudprocenter meget af kampen. Gennem de første tre perioder gik kun to af 15 tre-points-forsøg gennem kurven og tættere på kurven lå skudprocenterne et stykke under de 50, som normalt er målet.


Amager kom bedst fra start, med syv hurtige point fra Rikke Fabricius på vej mod en tidlig føring på 9-4. Det satte tonen for kampens første 12-13 minutter, hvor de blåklædte var i førertrøjen.

Anna Seilund kom også på tavlen med otte point, mens Annemie Espensen og satte en to’er og en tre’er på vej mod en føring på 27-15 et par minutter inde i anden periode.

BMS Herlev lykkedes imidlertid med at gøre kampen lidt tættere inden pausen. Hesseldal og Ziegler fandt begge bunden af rusen nogle gange, mens Amager løb ind i en scoringspause, der tillod BMS Herlev at kæmpe sig tilbage til 33-30 ved pausen.

Amager vandt imidlertid initiativet igen i tredje periode, hvor BMS Herlevs problemer med skudprocenterne vendte tilbage. Alle de hvidklædte Amagerspillere var trusler og med scoringer fra fem forskellige, blev tredje periode vundet 21-12 og Amagers forspring voksede igen til 12 point, 54-42 inden de sidste ti minutter.
Kampens sidste ti minutter formede sig som en desperat, men frugtesløs BMS Herlev-jagt på et comeback. Desværre for københavnerklubben fortsatte skuddene med at gå ved siden af og Amagers førring svandt aldrig til mindre end 10 point på vej mod sejren på 67-53.

Det var Amagers første pokaltitel for kvinder efter tre finalenederlag.

Citater
Anna Seilund, 22 point, 14 rebounds, 7 assists, 5 steals

-Det var rart, at vi kunne få tingene til at fungere i fire perioder i dag. Det er i forsvaret, vi viser det hele vejen igennem. Det kan godt være, der er perioder, hvor de scorer og får nogle runs, men vi kommer bare stærkt igen og lader dem ikke komme helt tilbage i kampen.

Flere
nyheder

Scroll to Top