DBBF

Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Frame-1
Søg
Close this search box.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Studentermedhjælper til turneringsadministrationen

DBBF søger pr. 1. august en studentermedhjælper på deltid med interesse for administration og flair for tal og data.

Som en del af et mindre team vil du få et afvekslende job, hvor du efter oplæring vil arbejde med kontrol af økonomisk data og turneringsdata, lettere bogføring, varetægt af praktiske opgaver på kontoret og deltagelse i afvikling af basketballbegivenheder. Du får indsigt i at arbejde for idrætsforbund i Danmark med masser af alsidige opgaver.

Vi forventer, at du:

  • Er dygtig til IT og erfaren i Excel.
  • Kan formulere og kommunikere tydeligt på både dansk og engelsk.
  • Har kendskab og interesse for basketballsporten.
  • Er en holdspiller, som er omhyggelig, tager ansvar og er proaktiv i forhold til arbejdet og rækker ud, hvis man er i tvivl om noget.

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden tilrettelægges i samarbejde med dig og dit studieskema. Udgangspunktet er 12-15 timer om ugen, og der tages hensyn til eksamensperioder. Der må forventes aktivitet i nogle weekender. Ansættelse og aflønning sker som studerende med en minimumsløn på 140,56 kroner i timen. I ansættelsen får du adgang til træningscenteret i Idrættens Hus og til kantineordningen igennem Idrættens Hus med egen betalt frokost.

Om os:

Vi er placeret i Idrættens hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Strand. DBBF er et specialforbund for mere end 21.000 basketballspillere i Danmark. Vi organiserer turneringer for vores over 140 klubber i både 5 mod 5 og 3×3. Vi organiserer træner-, dommer-, lederudvikling, varetager talent- og landsholdsarbejdet for både ungdom og senior.

Nærmere oplysning om stillingen fås ved henvendelse til Turneringschef Rune Larsen på 25 17 24 20.

Ansøgningsfristen er 23. juli. Kvalificerede ansøgere indkaldes til samtale løbende, og stillingen kan besættes inden fristens udløb.

Jobtype: Deltid, studiejob.

Løn: 140,56 kr. pr. time.

Arbejdssted: Personligt fremmøde.

Send ansøgning bilagt CV til Rune Larsen på rla@basket.dk.

Flere
nyheder

Scroll to Top